Zoeken
Overal shutters: neem een kijkje in deze drie woningen
7 mei 2024

Overal shutters: neem een kijkje in deze drie woningen

Een huis vol shutters, dat kan! Shutters zijn namelijk geschikt voor iedere ruimte en ieder raamtype in huis. Met shutters in iedere ruimte creëer je eenheid door de woning heen. Omdat je onze shutters geheel naar wens kunt afstemmen op je interieur zijn ze een echte aanvulling op je woning.

In deze blog nemen we een kijkje in drie woningen: een verbouwde boerderij, een tussenwoning en een moderne villa. De woningen hebben één overeenkomst: ze zijn voorzien van Van Eyck shutters door de hele woning heen.

Boerderij in een nieuw jasje shutters-als-stijlvolle-toevoeging-in-moderne-boerderij.jpg

Deze prachtige verbouwde boerderij in Oisterwijk heeft een landelijke stijl en is voorzien van oude eikenhouten balken. De shutters uit onze Cottage collectie in beitskleur sluiten hier perfect aan op deze stijl en geven de ruimte een natuurlijke uitstraling. 

 

Alle shutters in deze woning zijn voorzien van een tilt rod, een bedieningsstokje dat aan de voorkant van de shutters is bevestigd. Met een tilt rod kun je de lamellen eenvoudig bedienen, ook geeft het een klassieke uitstraling aan de shutters. Dit past goed bij de sfeer van de boerderij, waar een moderne en landelijke stijl samenkomen.

Shutters in de keuken

Deze keuken is echt een plaatje! De bijzondere toograampjes trekken meteen de aandacht, waar onze shutters perfect in passen. Wij maken onze shutters exact op maat, zodat ze geschikt zijn voor ieder raam, raamtype en iedere raamvorm. Zo leg je de nadruk op speciale raamvormen, wat een bijzonder resultaat oplevert.

 

Het raam open tijdens het koken? Dat blijft natuurlijk mogelijk. De shutters kunnen aan de kant worden geschoven of geklapt waardoor het raam toegankelijk blijft. Heb je een draaikiepraam? Ook die kun je blijven gebruiken zoals je gewend bent.

Meer over montagemogelijkheden 

shutters-in-keuken-van-moderne-boerderij.jpg serre-met-shutters-als-raamdecoratie-in-verbouwde-boerderij.jpg shutters-als-raamdecoratie-in-de-slaapkamer.jpg 

Prachtige tussenwoning met lichte shutters

Deze tussenwoning is voorzien van witte shutters met een gladde afwerking. De gladde afwerking geeft een moderne uitstraling aan de shutters, terwijl de witte kleur een lichte sfeer aan de ruimte geeft. Een neutrale basis, waar je nog alle kanten mee op kunt.

 

Ben je dol op de Japandi stijl? Dan zijn witte shutters écht iets voor jou!

Lees meer over de Japandi stijl

Shutters in de slaapkamer

Omdat de shutters grotendeels het licht buitenhouden als ze zijn gesloten, zijn ze zeker geschikt als raamdecoratie in de slaapkamer. Met shutters in de slaapkamer creëer je een stijlvolle en rustgevende ruimte, net als in deze tussenwoning. Door gebruik te maken van zachte en lichte tinten, straalt de slaapkamer van deze woning veel rust uit.

raamdecoratie-voor-de-slaapkamer-Van-Eyck-shutters.jpg witte-shutters-in-woonkamer-van-tussenwoning.jpg badkamer-met-stijlvolle-shutters-als-raamdecoratie.jpg

Moderne villa

Deze prachtige villa in Breda is voorzien van gladde shutters in een antracietkleur. Deze kleur geeft een strakke en moderne uitstraling aan de shutters die goed past bij de moderne inrichting van de woning.

Shutters in de badkamer

Ook de badkamer is van shutters voorzien. Onze Van Eyck Endurance collectie is speciaal ontwikkeld voor vochtige ruimtes, wat onze shutters zeer geschikt maakt als raamdecoratie voor de badkamer. De shutters van deze badkamer bestaan uit twee delen. Dit maakt het mogelijk om de shutters aan de onderkant te sluiten, waardoor je van het daglicht blijft genieten terwijl de privacy in de badkamer behouden blijft.

 

shutters-in-de-woonkamer-als-raamdecoratie.jpg zwarte-shutters-in-badkamer-half-dicht.jpg antraciet-shutters-in-de-keuken-als-raamdecoratie.jpg

Ook een huis vol shutters?

We denken graag met je mee over shutters in grote ramen, kleine ramen, één of meerdere ruimtes. De mogelijkheden zijn eindeloos. Onze adviseur komt graag bij je thuis om een vrijblijvende offerte voor je op te stellen.

Advies aan huis

 

Terug